Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03.2009 17:05 - Кратък наръчник за справяне с неприятели и зложелатели
Автор: vagabont Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2608 Коментари: 1 Гласове:
0



image

Те сумтят когато телефонът им звънне и са толкова отегчени от „досадните" си многобройни "приятели". Влизат в безумната категория на "лаская се да разговарям с околните, защото те са нисши, а аз висш и недосегаем".

И сексът им е същия - „Правя секс, защото съм як и всички ще ме мислят за нееевероятeн и неотразим (или с окончанията за женски род). Обичам да ме харесват, обичам да ме обичат, обичам да го начуквам и от време на време го поемам , защото така налага стратегията на израстването. А... и много важно е да се смуче - дали ще са кинти, дали ще са чужди идеи, пишки или други , важно е да се смуче"- иде из докладите за житейската им мисия...

Дали всъщност правят секс, с теб ли го правят, как и колко, е с нулево значение, тъй като ефектът, който оказват върху теб, е един и същ - ти си преебан.

Точно така, позна - това са хората, които те преебават, а ти всеки път си мислиш - Той не искаше да ме преебе, сигурно и той се чувства много зле от тази ситуация.

Но всъщност се заблуждаваш, искаше и сега му е яко.

Отличителни белези:

Dirty talkin"

Перманентното говорене за секс е неотделна част от същината им - това обикновено се получава, когато си недоебан , неебан отдавна или просто никога не ти се е случвало (има го и варианта с ниската сексуална култура и високата степен на тъпота, за да ти дойде на ум да демонстрираш първата). Като цяло това не компенсира липсващия секс (в оня малко по-некомерсиалния смисъл). Психолозите го наричат булимия еротика -

чукаш без идея за усещане, но с идея за облага.

То си е чиста порнография, но терминологията навярно изисква благоприличие . Ако се случи това да засегне личния ти интерес, можеш да успокоиш лесно ранимото си чувство за справедливост с мисълта, че това е единствения начин за тези жалки безгръбначни същества да се докажат пред себе си и света и отгоре на всичко това е патологично състояние. Можеш снизходително да основеш благотворителен фонд. Или просто да се оставиш на обиграните им тела и след като ги употребиш (почти професионална услуга- те с това се занимават) да ги изхвърлиш - най- екологично чистият отпадък.

Кофти изкривяване

Плоскостта става малко лигава, ако ти си точно толкова тъп и по един или друг критерий спадаш към таз човешка категория, за която говорим. В една евентуална релация със себеподобни следва да се развият някой от долните вариант:

Мъж-жена: ще се надприказвате и надчуквате и пак ще ви стои онова усещане за незадоволеност и несвършена работа. И то ще е вярно. Но вие няма да го знаете;
Жена-жена: ще се надприказвате в една от следните две насоки - или ще си лижете задниците взаимно или ..обратното на лизане на задници (което не е задници на лизане). Накра една от двете ще изсъхне и ще падне като изсъхнала брадавица и другата ще се настани на мястото й и ще започне да се озърта за още;
Мъж-мъж: не знам дали тази комбинация по принцип е възможно, най-вече от гледна точка на физичните закони, но все пак взаимоотношенията ще са на принципа - аз подавам, ти поемаш като кой в коя роля ще влезе е на базата на договаряне и взаимооблагане и взаимополагане. Но така или иначе те се взаимонеутрализират.
Кърлежи

Някаква аналогия с ваденето на кърлеж исках да употребя ..но няма как. Кърлежите изискват разни сложни манипулации, посока на въртене, допълнителни разни мазила- олио, зехтин... Не. С категорията, с която се занимаваме в момента се борави бързо, ясно, категорично и безболезнено и за двете страни. Твоите две страни. Не е нужно да се увличаме в излишно мислене за чуждите две страни.

Термини като тактичност, възпитание,"нямадаму/йпада мнанивото" , „неискамдаго/яобидя" и пр. са животозастрашаващи !

Внимние! Тези хора са опасни за вашето здраве! Трябва да се съхраняват на ниските етажи на социалната йерархия и редовно трябва да им се напомня къде им е мястото.

Или както казва кварталната психология: На тъпото копеле трябва постоянно да му напомняш , че е тъпо копеле, иначе започва да надига глава.

Текстът не е мой, но се разпространява из интернет без автор или поне аз не можах да намеря такъв.


Тагове:   наръчник,   неприятели,


Гласувай:
0



1. анонимен - плодове и зеленчуци
16.02.2012 11:18
Така е, излиза, че си глупак, ако не прецакаш някой ей така за спорта "без лоша умисъл", " нищо лично"!
цитирай
2. анонимен - Екскурзии Барселона
02.03.2012 10:30
Верно е това, че се опитваш да мислиш по тоя начин "Той не искаше да ме преебе, сигурно и той се чувства много зле от тази ситуация", това за да не се чувстваш толкова глупав, че си се хванал.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vagabont
Категория: Лични дневници
Прочетен: 297505
Постинги: 8
Коментари: 128
Гласове: 30
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930